Gravidyoga med mig, hemma hos dig!

Jag erbjuder yin gravidyoga med tillhörande reiki (om du vill) på 1,5 h hemma hos dig eller privat i studio om du föredrar, det kommer vi överens om under vårt första möte.

Allt får vara precis så som det är med dig och ditt hem, du behöver inte leverera någonting. Jag kommer till dig med matta, bolster, filt och tillsammans utformar vi tiden efter dig.

Ditt behov för dagen sätter förstås ramen och finns behov av att bara ligga i återhämtande positioner så stannar vi där. Under den här tiden erbjuder jag grundande reiki där det passar sig, naturligtvis valfritt. Det är en healingmetod som ger dig lugn och återhämtning på en djupare nivå.

Gravidyoga kan vara allt ifrån mjuk och återhämtande yinyoga, till lite mer upphettande positioner. Vi utformar ditt personliga upplägg efter var i din graviditet du befinner dig och hur just Din kropp och själ svarar på att vara gravid.

Läs mer om healingformen REIKI

Läs mer om yogaformen YIN

Min egen historia

Jag har varit i 2 fullgångna graviditeter. Min första var ullig och gullig och förflöt fint, han ville dock stanna inne i min mage i nästan 3 veckor över beräknad förlossning och under de veckorna var jag alltför trött och spänd för att lämna huset. Jag hade svårt att sova, oroade mig över stundande förlossning, bebisens välmående och kände mig extremt obekväm fysiskt.

Förlossningen var stressig och jag ville vara en ”duktig flicka” och leverera så barnmorskan kunde gå hem och vila. Även om allting gick bra så kände jag mig ledsen över den pressen jag lagt på mig själv, jag kände att jag hade gått över min gräns, men den insikten kom först ett år senare- när omställningen av att bli mamma landat lite grann.

Under min andra graviditet genomgick jag min första yogalärarutbildning och mediterade mycket. Jag hade kontakt med bebisen därinne och min kropp. Under graviditetens sista del kände jag mig dock energilös och rastlös på samma gång. Jag hade ont i fogar och mage och kände oro inför livet som 2 barnförälder och allt vad det skulle innebära. Att ge efter och bara vara i stillhet mitt i oro och kontrollbehov var en ny erfarenhet som satte lite bomull runt slutet på graviditeten. Förlossningen gick bra tack vare att jag kommunicerade tydligt vad jag behövde. Denna gång lyssnade jag helt till mig själv, klarade av att stödja mig i andetagen, att sätta gränser och vara tydlig.

Möt förändringens tid i acceptans och lugn.

Och det bästa, du behöver inte ta dig någonstans, jag kommer till dig!

SPACE

Upplägg för alla erbjudanden

Första möte

Vi ses i lugn och ro under en timme för att förutsättningslöst gå igenom hur vi bäst skulle kunna möta just dina behov i det du är i nu.

Under vårt samtal får jag en ungefärlig inblick i det du behöver stöd i och vi kommer överens om hur kontinuerligt vi ska ses. Eller om du har andra områden i kroppen du vill fokusera på under vårt andra möte.

Andra möte 

Vi ses antingen i studio eller hemma hos dig, det vi tillsammans kommit överens om.

Är vi hemma hos dig har jag med mig matta och de props som vi kan tänkas använda.

Vi tillåter allting att vara såsom det är och tillsammans utformar vi de positioner och övningar som passar just din kropp. Dagen efter vårt andra möte får du ett mail med de övningar du kan göra för att möta just dina behov i denna tid.

Jag följer alltid upp med ett samtal mellan våra träffar.

Våra resterande träffar kommer se olika ut, beroende på Din dagsform och behov. Det kommer finnas utrymme till att få healing med reiki, guidad savasana och meditation om det behovet finns för dagen. På samma sätt kan vi utföra lite mer upphettande yinyoga ställningar andra dagar. Ditt innersta behov styr dagen, och vad just Du behöver kan vi aldrig planera inför utan vi startar alltid där vi är.

Hur

1,5 h personlig utformad yinyoga med reiki, hemma hos dig

(eller i studio om du skulle föredra, det kommer vi överens om under första mötet)

Jag tar med matta, filt och props, och installerar mig 10 minuter innan start.

Pris

Första möte: 400:- / 1 h (separat pris)

Därefter Pris: 1200/gång (minimum 2 pass á 1,5 h/pass)

Hösterbjudande:

10 pass á 1,5 h/pass: 11 000:-

Detta får du

Ett personligt utformat pass/ positioner att göra vid behov mellan våra träffar.

Personlig yoga, avslappning och valfri reiki i din trygga hemma miljö på dina egna villkor.

En mjuk guidning i att landa i dig själv och få släppa taget en stund.

Under perioder i livet har vi en viss distans från kropp och själ och genom avslappning och meditation kommer Du närmare dig själv.

Uppföljning via sms /samtal mellan våra fysiska träffar.

Jag tar med matta, props och tillbehör.