Yoga för mammor, med mig hos dig!

Jag erbjuder mamma/bebis yoga med tillhörande reiki (om du vill) på 1,5 h hemma hos dig, eller privat i studio om du föredrar.

Allt får vara precis så som det är med dig, din bebis och ditt hem, du behöver inte leverera någonting. Jag kommer till dig med matta, bolster, filt och tillsammans utformar vi tiden efter dig och din bebis.

Ni två är dom vars behov sätter ramen och finns behov av att bara ligga i guidad savasana så är det passet för dagen.

Under dessa 90 min erbjuder jag även grundande reiki där det passar sig. Det är en healingmetod som ger dig lugn och återhämtning på en djupare nivå, detta är naturligtvis valfritt.

Läs mer om healingformen REIKI

Läs mer om yogaformen YIN

Min egen historia

I mitt liv var den mest utmanande tiden när jag blev mamma. Jag ser nu att jag knappt höll mig ovanför ytan, tröttheten och den stora omställningen tog mig med storm. Att inte få sova bra satte sig i kroppen, jag fick ont och blev spänd fysiskt och mentalt.

Jag lyssnade mycket utåt på andras råd och erfarenheter och glömde min egen röst och intuition. Under den här tiden hade jag inget ankare som höll mig grundad och lugn utan det kändes som att jag svävade fritt. Jag hade behövt någon som såg mig och som hjälpte mig att finna avslappning och tillit till att allting förändras.

Tack vare den här livserfarenheten gjorde jag stora förändringar och har tack vare det haft starka verktyg att ta till under bebisperiod nummer 2.

Min önskan och mål är att fler får uppleva de enorma skillnader som sker av att ta kontakt med sig själv igen. Särskilt efter en så stor omställning som att få barn.

Det kan vara skönt för din bebis att få stanna hemma och mjukna i den healing som uppstår av reikienergi, mjuka yin positioner, lugn musik och framför allt en mamma som hämtar tillbaka energi.

SPACE

Upplägg för alla erbjudanden

Första möte

Vi ses i lugn och ro under en timme för att förutsättningslöst gå igenom hur vi bäst skulle kunna möta just dina behov i det du är i nu.

Under vårt samtal får jag en ungefärlig inblick i det du behöver stöd i och vi kommer överens om hur kontinuerligt vi ska ses. Eller om du har andra områden i kroppen du vill fokusera på under vårt andra möte.

Andra möte 

Vi ses antingen i studio eller hemma hos dig, det vi tillsammans kommit överens om.

Är vi hemma hos dig har jag med mig matta och de props som vi kan tänkas använda.

Vi tillåter allting att vara såsom det är och tillsammans utformar vi de positioner och övningar som passar just din kropp. Dagen efter vårt andra möte får du ett mail med de övningar du kan göra för att möta just dina behov i denna tid.

Jag följer alltid upp med ett samtal mellan våra träffar.

Våra resterande träffar kommer se olika ut, beroende på Din dagsform och behov. Det kommer finnas utrymme till att få healing med reiki, guidad savasana och meditation om det behovet finns för dagen. På samma sätt kan vi utföra lite mer upphettande yinyoga ställningar andra dagar. Ditt innersta behov styr dagen, och vad just Du behöver kan vi aldrig planera inför utan vi startar alltid där vi är.

Hur

1,5 h personlig utformad yinyoga med reiki, hemma hos dig

(eller i studio om du skulle föredra, det kommer vi överens om under första mötet)

Jag tar med matta, filt och props, och installerar mig 10 minuter innan start.

Pris

Första möte: 400:- / 1 h (separat pris)

Därefter Pris: 1200/gång (minimum 2 pass á 1,5 h/pass)

Hösterbjudande:

10 pass á 1,5 h/pass: 11 000:-

Detta får du

Ett personligt utformat pass/ positioner att göra vid behov mellan våra träffar.

Personlig yoga, avslappning och valfri reiki i din trygga hemma miljö på dina egna villkor.

En mjuk guidning i att landa i dig själv och få släppa taget en stund.

Under perioder i livet har vi en viss distans från kropp och själ och genom avslappning och meditation kommer Du närmare dig själv.

Uppföljning via sms /samtal mellan våra fysiska träffar.

Jag tar med matta, props och tillbehör.

Välkommen att boka in vår första tid!