I livet krävs det att vi ibland tar vissa omvägar, trots att det vi är menade för kan ligga rakt framör näsan. Jag tog en lång och utmanande omväg i modebranschen, det var mitt ego som på den tiden skrek högst. Om jag hade fortsatt där, på den klädkedjan, hade jag antagligen varit sjuk idag. För mig visade det sig genom fysiskt smärta att det var fel plats för mig att arbeta på. Jag inser nu att min energikänslighet gjorde att jag kände in energierna på de provplagg som kom till Sverige från länder där människor kämpar för överlevnad. Jag tog tjänstledigt och försökte mig på att skapa bättre förutsättningar genom att skapa ett eget klädesmärke, men där tog det stopp. Det fungerade inte längre att ljuga för mig själv och omvägen tog stopp där.
Eftersom min högre livsplan bara väntade på att jag skulle finna den landade den exakta summan pengar till en yogalärarutbildning framför näsan 2017. Senare vidareutbildade jag mig inom den tillåtande och lugna yinyogan och den yogaformen ligger mig allra varmast om hjärtat, kanske eftersom mitt motstånd till stillhet var så stort förr.
De 2 former av healing jag arbetar med idag, yin yogan och Reiki, kom inte till mig förrän ganska nyligen. Trots det är det som att tid och rum försvunnit i samband med detta möte. Det är helt enkelt min livsväg att följa och det känns så naturligt.

Resan har bara börjat!

Utöver det jag har en ynnest att arbeta med försöker jag förstå mig på tillvaron och den samhälleliga strukturen, se på och ändra synsätt som inte gynnar mig. Jag gör så många misstag genom livet, utmanas och förökar tänka annorlunda, inte följa de gamla hjulspår som inte längre gynnar mig. Jag försöker vara bra och respektfull. Nu för tiden, i första hand mot mig själv.
 Genom att släppa taget och inte kämpa för hårt.
Du som läser det här kanske också har en längtan efter din inre röst, din inre bästa vän. Eller också så kanske du helt enkelt söker mjukhet insida och ut. Jag undervisar gruppyoga och nu även privata och personligt utformade pass HEMMA hos dig eller privat i studio om du föredrar, läs mer om den underbara gåvan till dig själv HÄR.
Jag utför även behandlingar i Reiki, en energimedicin du kan läsa mer om HÄR eller boka din tid via

Vad tilltalar dig, och ditt personliga behov? Jag hoppas jag får vara med en liten bit på din resa.

Allt ljus på din väg önskar jag dig,
Rosanna Irgensdotter
ps. Bli min vän på Instagram och Facebook: @Reikirossi

Tjejerna som skapat podden Holycrap har intervjuat mig, är du intresserad av att höra mer om Reiki, andlighet och min resa finns länken här:

 https://podcasts.apple.com/se/podcast/holy-crap-podcast/id1489149449

Du kan även läsa online magasinet Moderna Livets intervju med mig här:

https://modernalivet.se/halsa/rosanna-irgensdotter-och-reikirossi-moderesan-som-blev-ett-healingbolag/?fbclid=IwAR1cT9W-aU0eI72-IFa3SCVSC8h3JY9qFE3V8ngEWaavwRUCz1QCPV5AyOU