Personligt utformad yoga, med mig hemma hos Dig!

Jag erbjuder privat yoga för dig som kanske inte hinner eller orkar komma till en yogastudio, utan föredrar att jag kommer till dig!

Detta erbjudande passar även Dig som helst är i studio för en privat lektion på 1,5 h. Detta kommer vi överens om under vår första träff.

Är vi hemma hos dig får allt vara precis så som det är med dig och ett liv. Jag kommer till dig med matta, bolster, filt och tillsammans finner vi Din bästa väg till grundning, återhämtning och uppmjukning. Din dagsform och behov sätter ramen, det finns inga måsten eller prestationer. Under denna tid ger jag dig även reiki, naturligtvis om du själv vill, där det passar in. Det är en healingform som ger dig lugn och återhämtning på en djupare nivå.

Jag brinner lite extra för yinyoga, som är en läkande och tillåtande form av yoga men vid behov kan jag även forma ett mjukt hatha pass. Mitt fokus ligger dock på grundning och att kunna finna sitt eget stopp, att kunna backa där kroppen ber. Men även att lära känna sig själv, och därmed mjukt kunna släppa rädsla som är så starkt förknippad till spänning i kroppen.

Hitta grundning, uppmjukning och lugn i din egen trygga miljö.

Och det bästa, du behöver inte ta dig någonstans, jag kommer till dig!

Läs mer om healingformen REIKI

Läs mer om yogaformen YIN

Min egen historia

Genom livet har jag under långa perioder lyssnat mer utåt än inåt efter mina svar. Jag har burit på ångest och har flera i min närhet som mår dåligt och bär på stress, press och alldeles ohållbara krav på sig själv. Depressioner och sjukskrivningar ökar och en av anledningarna till det tror jag beror på att den inre rösten kvävs.

Jag är övertygad om att vi alla behöver tystna och stanna kvar i det som är för att förstå Vad som faktiskt Är.

Vad som är svaret på den pockande känslan av att någonting är fel, missnöjet, ensamheten, bristen på tillit. När vi stelnar i vårt sinne och ständigt stressar stelnar även vår bindväv, vår fascia. Vi får ont i kroppen och börjar kanske gå annorlunda, spänna axlar och skapa mindre utrymme för hjärtat. Och mindre utrymme för att läka även på insidan.

Att vara i yinyoga hjälper oss att släppa tillbakahållna känslor i kropp och sinne. Att stanna under flera minuter i mjuka positioner ger äntligen tid till kontakt och återhämtning. Natutligtvis kommer även din kropp att mjukna och bli mer följsam.

Hitta grundning, uppmjukning och lugn i din egen trygga miljö.

Och det bästa, du behöver inte ta dig någonstans, jag kommer till dig!

SPACE

Upplägg för hemma-hos-dig yoga 

Första möte

Vi ses i lugn och ro under en timme för att förutsättningslöst gå igenom hur vi bäst skulle kunna möta just dina behov i det du är i nu.

Under vårt samtal får jag en ungefärlig inblick i det du behöver stöd i och vi kommer överens om hur kontinuerligt vi ska ses. Eller om du har andra områden i kroppen du vill fokusera på under vårt andra möte.

Andra möte 

Vi ses antingen i studio eller hemma hos dig, det vi tillsammans kommit överens om.

Är vi hemma hos dig har jag med mig matta och de props som vi kan tänkas använda.

Vi tillåter allting att vara såsom det är och tillsammans utformar vi de positioner och övningar som passar just din kropp. Dagen efter vårt andra möte får du ett mail med de övningar du kan göra för att möta just dina behov i denna tid.

Jag följer alltid upp med ett samtal mellan våra träffar.

Våra resterande träffar kommer se olika ut, beroende på Din dagsform och behov. Det kommer finnas utrymme till att få healing med reiki, guidad savasana och meditation om det behovet finns för dagen. På samma sätt kan vi utföra lite mer upphettande yinyoga ställningar andra dagar. Ditt innersta behov styr dagen, och vad just Du behöver kan vi aldrig planera inför utan vi startar alltid där vi är.

Hur

1,5 h personlig utformad yinyoga med reiki, hemma hos dig

(eller i studio om du skulle föredra, det kommer vi överens om under första mötet)

Jag tar med matta, filt och props, och installerar mig 10 minuter innan start.

Pris

Första möte: 400:- / 1 h (separat pris)

Därefter Pris: 1200/gång (minimum 2 pass á 1,5 h/pass)

Hösterbjudande:

10 pass á 1,5 h/pass: 11 000:-

Detta får du

Ett personligt utformat pass/ positioner att göra vid behov mellan våra träffar.

Personlig yoga, avslappning och valfri reiki i din trygga hemma miljö på dina egna villkor.

En mjuk guidning i att landa i dig själv och få släppa taget en stund.

Under perioder i livet har vi en viss distans från kropp och själ och genom avslappning och meditation kommer Du närmare dig själv.

Uppföljning via sms /samtal mellan våra fysiska träffar.

Jag tar med matta, props och tillbehör.

Välkommen att boka in vår första tid!