Yoga på Er arbetsplats?

Jag tar med mattor & tillbehör till Er.

Jag erbjuder även personligt utformad yoga, hemma hos Dig.

Upplägg hemma yoga
BOKA PRIVAT&FÖRETAG

SPACE

 Yoga på din arbetsplats

Sjukskrivningarna idag ökar och stress är ett överhängande samhällsproblem. Många vet att yoga och meditation ger en mjukare kropp och ett sinne mer i balas, men att ta sig till och från en yogastudio kräver tid som kanske inte kan klämmas in under arbetsdagen?

Jag erbjuder företag yinyoga och meditation direkt på arbetsplatsen. kanske har ni ett utrymme som skulle vara perfekt för en liten eller större grupp. En gång eller löpande veckovis, ni väljer. Jag kommer med mattor och tillbehör och tillsammans finner vi mjukhet och återhämtning.

Under sessionen tar vi kontakt med vår medvetna andning och skapa det lugn som gynnar alla på en arbetsplats. Samtidigt ökar fokus och koncentration av detta välgörande mellanrum. Yin yoga har en kylande effekt och du behöver varken vara ombytt eller duscha efteråt, utan kan i ett lite mjukare tillstånd återgå till arbetsdagen.

Mitt pris är 5000:-/tillfälle inkl moms, oavsett storlek av grupp.

Önskas hyra av studio eller annat upplägg än mitt går det är lösa, och då pratar vi igenom priset.

Du når mig på kontakt@reikirossi.se

Ta chansen till ett ökat välmående på just Er arbetsplats!

BOKA & KONTAKT

SPACE

Gravid yoga  

En graviditet kan upplevas på många sätt och ständigt skifta känslo- och kroppsmässigt. Det här erbjudandet är utformat för dig som kanske inte orkar ta dig till och från studio, känner sig osedd och obekväm i stora klasser eller helt enkelt längtar efter att bli mjukt guidad in i kropp och själ under den stora förändring en graviditet innebär. Du som längtar efter att mjukna kroppsligt och mentalt i yoga och meditation, och önskar att få vara kvar i din hemmiljö, det här är till för dig.

 Mamma&bebis yoga

Att ta hand om en liten bebis kan vara en stor anspänning, både kroppsligt och mentalt. Kanske finns en längtan efter kontakt med sig själv igen, men att ta dig och bebis till och från en studio kan kännas övermäktigt, och stora grupper obekvämt. Du kanske helt enkelt söker fullt fokus på ditt unika behov och personlig utformad yoga utefter dig. Mitt erbjudande riktar sig till dig som fått en bebis och längtar efter att mjukna i yoga och meditation, och önskar att få vara kvar i din hemmiljö.

1:1 yoga med mig, hemma hos dig!

BOKA
GRAVID YOGA
MAMMA YOGA

SPACE

Privat yoga

För dig som kanske inte orkar ta dig till och från studio, känner sig osedd och obekväm i stor yogaklass eller helt enkelt söker ett personligt yogapass utformat helt efter ditt unika dagsbehov. Mitt erbjudande riktar sig till Dig som längtar efter att mjukna kroppsligt och mentalt i yoga och meditation, och önskar att få vara kvar i din hemmiljö. Allt får vara så som det är i ett hem och ett liv, ingenting ska levereras. Jag tar med mig matta och tillbehör och hjälper dig att mjukt landa i din kropp och släppa taget för en stund.

1:1 yoga med mig, hemma hos dig!

BOKA
LÄS MER

Upplägg för hemma-hos-dig yoga

Första möte

Vi ses i lugn och ro under en timme för att förutsättningslöst gå igenom hur vi bäst skulle kunna möta just dina behov i det du är i nu.

Under vårt samtal får jag en ungefärlig inblick i det du behöver stöd i och vi kommer överens om hur kontinuerligt vi ska ses. Eller om du har andra områden i kroppen du vill fokusera på under vårt andra möte.

Andra möte 

Vi ses antingen i studio eller hemma hos dig, det vi tillsammans kommit överens om.

Är vi hemma hos dig har jag med mig matta och de props som vi kan tänkas använda.

Vi tillåter allting att vara såsom det är och tillsammans utformar vi de positioner och övningar som passar just din kropp. Dagen efter vårt andra möte får du ett mail med de övningar du kan göra för att möta just dina behov i denna tid.

Jag följer alltid upp med ett samtal mellan våra träffar.

Våra resterande träffar kommer se olika ut, beroende på Din dagsform och behov. Det kommer finnas utrymme till att få healing med reiki, guidad savasana och meditation om det behovet finns för dagen. På samma sätt kan vi utföra lite mer upphettande yinyoga ställningar andra dagar. Ditt innersta behov styr dagen, och vad just Du behöver kan vi aldrig planera inför utan vi startar alltid där vi är.

Hur

1,5 h personlig utformad yinyoga med reiki, hemma hos dig

(eller i studio om du skulle föredra, det kommer vi överens om under första mötet)

Jag tar endast bokningar i Stockholms området för närvarande

Jag tar med matta, filt och props, och installerar mig 10 minuter innan start

Pris

Första möte: 400:- / 1 h (separat pris)

Därefter Pris: 1200/gång (minimum 2 pass á 1,5 h/pass)

Hösterbjudande:

10 pass á 1,5 h/pass: 11 000:-

Vill du dela tiden med vänner? 3 personer till är välkomna att delta, 300 kr per person och ni får ett gemensamt pass utformat.

Detta får du/ni

Ett personligt utformat pass/ positioner att göra vid behov mellan våra träffar.

Personlig yoga, avslappning och valfri reiki i din trygga hemma miljö på dina egna villkor.

En mjuk guidning i att landa i dig själv och få släppa taget en stund.

Under perioder i livet har vi en viss distans från kropp och själ och genom avslappning och meditation kommer Du närmare dig själv.

Uppföljning via sms /samtal mellan våra fysiska träffar.

Jag tar med matta, props och tillbehör.

BOKA