Reiki

Längtar din kropp och själ också efter djup avslappning?

 80 min reiki och chakrabalansering 800 :-

Se mina övriga erbjudanden och behandlingar
BOKA
”Rosannas reiki är det bästa man kan ge sig själv. känns som att lägga sig i ett mjukt vitt moln där alla tankar från vardagen får lösas upp och klarna. Älskar att behandlingen avslutas med fina samtal om livet.” Linea
”Tack för en underbar behandling! Efter reikin bubblade det i kroppen och jag var helt klar i huvudet. Tung energi runt mig känns inte lika påtaglig och jag har ett större tålamod idag”  Johanna
”Så avspänd och avslappnad efter reiki, vill så gärna prova igen! Alldeles lugn i kropp och själ, tack igen!” Katarina
”Efter en sjukdomsdiagnos öppnade Rosanna upp reikins värld för mig som healingprocess. Utan den och alla fina samtal efter sessionerna hade jag aldrig varit där jag är idag” L.R
”Med tungt huvud efter en hård arbetsvecka klev jag in hos dig, helt utan förväntningar. Gick därifrån varm, lugn och LÄTT. Hade en stark känsla av att allt kommer bli bra. Så energifylld och på samma gång alldeles lugn idag, tack! Jag kommer tillbaka.” Josephine
”jag känner mig både piggare och mer påfylld av energi tack vare dig. Så härligt att få släppa taget och landa” Anne

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Reiki sker i tystnad eller till mjuk musik. Du som ska få behandlingen bäddas in på den mjuka massagebädden. Du är fullt påklädd och sveps in i en filt. Jag börjar med att sända vibrationer till din kropp genom klangskålens djupa toner, som ett sätt att förbereda kropp och själ på att landa i nuet. Därefter gör jag en chakraläsning och balansering över din fysiska kropp för att få mer kontakt med eventuella obalanser eller områden som behöver mer fokus under reiki behandlingen.

Reiki behandlingen startar med att jag lägger mina båda händer på din hjässa. Jag arbetar mig sedan ner till fötterna i ett lugnt och behagligt tempo.

Det är alltid lika fint att se energiskiftet som sker förr eller senare inom klienten. 

 Genom handpåläggningarna förmedlas den såkallade KI, dvs den livsenergi som vi känner av efter ett yogapass eller annan frigörande aktivitet. För Reiki frigör blockeringar som ligger i vår emotionella, mentala och fysiska kropp. Och skapar ett flöde.

HUR KÄNNS DET FÖR DIG SOM TAR EMOT?

När det här fina flödet drar igång kan du som tar emot uppleva pirrningar. Du kan känna av värme och ibland kyla innan blockeringen släppt. Stressnivån sjunker och många känner det nästan som att de somnar, men det som sker är en extremt djup avslappning.

Visst somnar endel klienter och det är som det ska, det är Din tid och det finns ingenting alls du behöver leverera eller prestera. Att somna tyder på att du gått på sparlåga en tid och hämtar tillbaka lite kraft. Reiki till en sovande klient ger samma fina effekt.

Utöver pirrningar och känslan av flöde sänks hjärtfrekvens och stressnivå. Oxytocin frigörs mjukt i kroppen. jag upplever också att självförtroende och självkänsla får sig en positiv skjuts av reiki, genom att ge och få behandlingen skapas en större närvaro till livet och du upplever en stillhet både mentalt och fysiskt.

EFTER REIKI BEHANDLINGEN?

Efter reikibehandlingen gör jag ännu en chakra läsning och balansering om det behövs och avslutar med klangskålen. När du kommit tillbaka till rummet pratar vi om eventuella förnimmelser som dykt upp. Jag får ofta budskap till mig som kan ha vikt i ditt liv. Det som kommer till mig är alltid mjuka och vänliga budskap från kropp och själ.

Jag upplever att vår kropp och innersta väsen blir överlyckliga av att bli lyssnade till och att mötet med en själv blir över förväntan.

Eftersom reiki har en utrensande effekt så kan man bli lite frusen efteråt, ungefär som efter en massage.  Jag rekommenderar dig att ta lite extra väl hand om dig och fortsätta lyssna till dina behov som kanske uppkommit under behandlingen.

Jag hör av mig dagen efter och du kan alltid kontakta mig om du vill bolla någonting som kommit upp. Allting som uppkommer eller delas stannar mellan oss. 

Jag hoppas så att jag får vara en del av mötet med dig själv.

VEM KAN FÅ REIKI?

Reiki förutsätter ingen speciell livsåskådning, varken från utövaren eller den som tar emot. Reiki är helt oberoende av tro. Många tror att de måste vara ”mottagliga” på ett speciellt sätt, men alla är mottagliga för Reiki.

Allt som lever är beroende av livsenergi. I våra kroppar finns ett nätverk av energibanor, även kallade meridianer, det använder man sig av inom kinesiskt medicin bland annat inom akupunktur och meridianerna stimuleras även i bland annat yin yoga

HUR KAN REIKI HJÄLPA?

Behandlingen ger en mjuk och läkande avslappning och ger känslan av att landa, att grundas. det kan vara extremt skönt när man lever i perioder av stress, eller helt enkelt påverkas av vårt höga tempo, att få släppa taget.

Reiki i sig kan inte bota sjukdomar men det finns ingenting negativt med att komma ner i den typ av avslappning som Reiki ger. Sinne och kropp får vila och ta emot energi.

FRISKVÅRD

Reiki är avdragsgillt och du kan använda ditt friskvårdsbidrag till denna behandling. Reiki är godkänt av WHO och klassas som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

I många länder så som Norge, Danmark, England och USA används reiki kompletterande inom vården och om vi reiki utövare skulle samla tillräcklig dokumentation och om seriös forskning görs så dyker metoden förhoppningsvis upp även inom Sveriges vård.

Du kan läsa mer om forskning kring Reiki här http://secourong.com/reiki/forskning/

Varmt välkommen att boka din stund med dig själv.

Jag ser fram emot att få möta dig precis så som du är.

Rosanna

BOKA